Ποια εποχή είναι καλύτερη για να κάνω τατουάζ?


Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να κάνω το τατουάζ μου?

Μιά άλλη ερώτηση που ακούμε συχνά στο στούντιο και υπάρχει λιγο σύγχυση γύρω απο αυτό το θέμα..
Βασικά όλες οι εποχές έιναι κατάλληλες για να κάνεις τατού, αρκεί να προσέξεις μερικά πραγματάκια..
Ασφαλώς ο χειμώνας ενδείκνυται όταν θέλεις να κάνεις μεγάλα κομμάτια, όπως μια πλάτη ένα μανίκι η ένα μεγάλο τατού στο πόδι που μπορεί να χρειαστούν πάνω και απο 4-5 συνεδρίες.
Αν και αυτό πάλι παίζει στον άνθρωπο, μερικοί έχουν την ικανότητα και την υπομονή να φροντίσουν το τατού τους,και να έχουμε όμορφα αποτελέσματα και άλλοι είναι τελείως στα τέτοια τους με αποτέλεσμα να χαλάει πολύ η ποιότητα του τατού.
Πολλοί είναι αύτοι που μου λένε δεν με νοιάζει η θάλασσα ρε φίλε, ούτε την βρίσκω να κάνω ηλιοθεραπεία κατακαλόκαιρο μέσα στον καύσωνα επόμενος βάρα μάστορα.
Άλλοι δεν μπορούν χωρίς θάλασσα μπιτς βόλευ, ρακέτες κτλ..οπότε βλέπουμε κατευθείαν διαφορετικές καταστάσεις.
Το χειρότερο είναι όταν έρχεται κάποιος-κάποια με μαυρισμένο δέρμα απο τον ήλιο η απο σολάριουμ.
και δυστηχώς στην Ελλάδα είναι συχνό φαινόμενο.

freedom tattoo panther

Σε αυτή την περιπτωση δεν έχουμε καλά αποτελέσματα η  καλύτερα δεν έχουμε τα επιθυμητα αποτελέσματα.

Συνήθως φέρνω το παράδειγμα των άκρων για να μπορούε να κατανοήσουμε την διαφορά και τα διάφορα  χρωματικά στρώματα του δέρματος για την ποιότητα και την ζωντάνια των χρωμάτων πάνω στο δέρμα. Φανταστίτε ακριβώς την ίδια στιγμή  με τα ίδια χρώματα απο τον ίδιο τεχνίτη να βαράνε  το ίδιο τατού ένας αφρικάνος και ένας σκανδιναβός μετα απο την επούλωση του τατού η ποίοτητα του τατουάζ θα είναι τελειως διαφορετική ανάμεσα στα άτομα.

Στο αφρικάνο ίσα ίσα που θα ξεχωρίζεις τα χρώμματα αν υπάρχουν και στον σκανδιναβό θα μπορούμε να ξεχωρίσουμε και την παραμικρή απόχρωση του γκρί.Ετσι εμείς που κατοικούμε στην μεσόγειο είμαστε κάπου στην μέση, μερικοί να γέρνουν προς την αφρική και μερικοί προς τον βορρά.

Συμπεράσματα.

Αν είσαι ζαμανφουτίστας-στρια και σε αρέσουν τα καράβια ο ήλιος και το θαλασσινό νερό καλύτερα κάνε το τατουάζ που θέλεις μετα τα χριστούγεννα.

Αν θέλεις να κάνεις ένα τατού απο μικρό εως μεγάλο μέγεθος που θα χρειαστεί μόνο  μια συνεδρία για να τελιώσει και έχεις την υπομονή να προσέξεις μερικά πραγματάκια στην αρχική  χρονική φάση της επούλωσης του τατουάζ .,οπως μακρυά απο θάλασσα και προσοχή στον ήλιο δεν υπάρχει πρόβλημα.

KristoPantera

rfwbs-sliderfwbs-slide